FORETAKSINFO 

Svartfugl
Hjortland Visual Design
Org.nr. 927 183 773


POSTADRESSE:
Hjortland Visual Design
Soknedalsveien 107
3534 Sokna
 

PRODUKTINFORMASJON


PRISER
Alle våre priser er oppgitt i norske kroner og er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet ditt vil fremkomme før bestillingen er fullført, og vil være inkludert alle utgifter forbundet med kjøpet som feks frakt, porto osv.
 
BETALING
Svartfugl krever betaling for varen når bestillingen gjennomføres i nettbutikken. Svartfugl bruker Stripe som betalingsløsning. Dette er en enkel og trygg måte å gjennomføre kjøpet på, hvor kunden benytter seg av vanlig kortbetaling ved å legge inn kortopplysninger, slik du vanligvis ville gjort ved kjøp/betaling på nett. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapets regelverk.

EKSPEDERING
Når bestillingen er gjennomført vil du motta en bekreftelse på epost. Du vil deretter motta en ny epost når leveringen er pakket og sendt. Dette tar normalt opp til to virkedager. 

FRAKT OG LEVERING
Varene sendes med Norgespakke og sporing, innen to virkedager fra ordren er mottatt. Normal frakt-tid vil variere fra 4 til 7 virkedager. Kostnader forbundet med frakt vil bli regnet ut og inkludert ved checkout.

PERSONOPPLYSNINGER
Svartfugl verdsetter enkeltpersoners personvern, og ønsker å åpent fortelle om hvilke opplysninger vi innhenter og hvordan de brukes. Vi har laget en egen oversikt om personvern. Trykk her for å lese om personvern og rettigheter
 
FORBEHOLD
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil når det gjelder pris og informasjon om varer på siden. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på. Vi ønsker at du skal få en trygg og god opplevelse av å handle hos oss.

ANGRERETT
Skulle du mot formodning angre på kjøpet, har du alltid 14 dagers angrerett fra den dagen du mottok varen. Ønsker du å benytte deg av angreretten, sender du en mail til sandra.hjortland@gmail.com og forteller at du ønsker å returnere varen. Du er ikke nødt å fortelle hvorfor du angrer på kjøpet, men vi blir veldig glad om du likevel gjør det. Vi sender deg et angreskjema på mail, som du fyller ut og returnerer til oss. Deretter pakker du varen slik du mottok den, og returnerer til oss innenfor fristen. Husk at varen må pakkes trygt og i forsvarlig emballasje så den ikke blir skadet på returen. Det er du som kunde som er ansvarlig for at varen kommer hel tilbake til oss, og også som betaler for returen.

Svartfuglens varer har et design som er meningen at skal se røft og ujevnt ut, og håndlagede produkter vil aldri være identiske. Vurder derfor om en eventuell "skjønnhetsfeil" eller lignende bare er en del av designet og ikke en faktisk feil. 

REKLAMASJON
Dersom det er en feil eller mangel på varen som ikke skyldes overnevnt, men f.eks skade under frakt til deg, kontakt oss på epost sandra.hjortland@gmail.com . Dersom det er synlige skader på emballasjen når du mottar varen, ta bilder av dette for å dokumentere skade under frakt. Da kan vi lettere ta dette videre med vår leverandør. 

COPYRIGHT
Minner om at Svartfugl har copyright og all opphavsrett til alle bilder på dette nettstedet.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom noe er uklart eller du har spørsmål!