Priser og produktpakker

For å kunne gi deg mer eksakte priser kan du kontakte meg og fortelle om hva det er du trenger og ser for deg. Tidsbruk og pris varierer alt etter størrelsen på prosjektet, og hvor mye endringer kunden gjør underveis. Jeg kan derfor ikke si en helt eksakt pris før vi har drøftet det hele sammen, men her er noen utgangspunkt. 

Og; det er helt uforpliktende å kontakte meg

Logo

Jeg starter med å designe logo-skisser av ulike ideer til ditt konsept, som jeg deler med deg for å få en pekepinn på hva du ønsker. Sammen blir vi enig.

Logoen blir designet i minimum to ulike eksemplarer, f.eks en mørk og en lys, en med skrift og en uten. Du får også med en style guide, som viser hvilke farger og skrifter som er brukt i logoen. Dette kan være fint å ha med dersom du skal utvikle noe videre i samme stil som logoen.

Det ferdige designet blir overført til deg digitalt, i riktig filformat for logo.

Pris  kr 1000  

2

Nettside

Oppsett og etablering av nettside med inntil 5 undersider. Siden blir utviklet for å være brukervennlig, moderne og unik for din bedrift. Jeg tar meg også av søkeoptimalisering, samt å gjøre siden mobilvennlig. 

En helhet er viktig for å skape noe vakkert og profesjonelt, så dette blir lagt vekt på. Jeg samarbeider med deg som kunde underveis, slik at dine ønsker og ideer blir møtt.

Pris fra kr 3000 / kontakt meg for pristilbud

3

Nettbutikk

Ønsker du å starte din egen nettbutikk? Jeg kan hjelpe deg i gang! Jeg utvikler moderne og brukervennlige nettsider med nettbutikk, som er enkel for deg å drifte videre selv når du skal ha nye varer innpå eller skal behandle bestillinger. 

Siden blir søkeoptimalisert og mobilvennlig, og du kan ha oversikt over antall besøkende på nettstedet, samt nyttige analyser. 

Et årlig eller månedlig abonnement blir nødvendig, men til gunstige priser og mye inkludert i abonnementet. Jeg er behjelpelig med generell rådføring ifht det meste i oppstartsfasen.

Pris  kr 6000 

4

Businesskort, flyers eller invitasjoner

Design/layout til businesskort, en eller to siders flyer, eller invitasjoner/posters.

Alt leveres digitalt, i ønsket filformat og størrelse. 

Pris  kr 2000 

4

Fotografering

Fotografering til innholdsproduksjon eller markedsføring i sosiale medier, portrett-fotografering av deg og dine ansatte, område/lokaler, og lignende.

Små og mellomstore fotooppdrag generelt. Ikke studio.

Alle foto overleveres digitalt.

Pris fra  kr 3000

Spørsmål eller andre henvendelser?
Kontakt meg :)

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!