Nettsidebygging og visuelt design

I den hurtigvoksende digitaliseringen av bedrifter og virksomheter, er det viktig å kunne vise til en nettside for å kunne bli oppdaget. En bedrift fremstår mer profesjonelt ved å ha en nettside som minimum opplyser om nødvendig informasjon og kontaktinfo om bedriften. Nettanalyser viser at potensielle kunder gjerne velger bort bedrifter dersom de ikke finner noe når de googler bedriften.

En nettside gir også et førsteinntrykk av hvem du er og hva du har å tilby, og om du er seriøs eller ikke. En proff nettside som er moderne og brukervennlig er derfor svært viktig!

Jeg bygger nettsider som er moderne og brukervennlige, og som skal visuelt gi et inntrykk av din bedrift. I tillegg tar jeg meg av søkeoptimalisering av siden din, samt å gjøre den mobilvennlig. Flere og flere bruker mobilen sin fremfor PC i dag, så å ha en side med riktige innstillinger for mobil er veldig viktig.

Ved bruk av nettbaserte plattformer, får du en nettside som du enkelt kan drive videre selv. Om det er nettbutikk eller ei, så er det veldig lett å legge inn varer, behandle kundeordre eller gjøre små endringer alt etter behov.

 Jeg bygger nettstedet for deg, og hjelper deg gjerne i gang med driften.

 

Jeg tilbyr pakkepriser på nettside, logo, branding, og visuelt design/innhold, om ønskelig.

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende prat.

Minimalist-Showcase-Project-Presentation.jpg
Minimalist-Showcase-Project-Presentation.jpg