Logodesign

Å ha en logo for din bedrift er viktig for at en potensiell kunde skal huske og kjenne igjen nettopp din bedrift. Vi er skapt slik at vi legger merke til og husker det som er estetisk pent. Derfor er form og farger utrolig vesentlig når det kommer til markedsføring, og ikke minst det å ha en helhet. Da fremstår det hele profesjonelt og troverdig.

 

En logo er ansiktet utad og signaturen for din bedrift. Logoen må være iøyefallende, ren og ryddig, og lett å legge på minnet. Hjernen vår fungerer slik at gjenstander den ser ofte, får den tiltro til. Når vi gjenkjenner en logo, oppfatter vi denne merkevaren som troverdig, og vi velger gjerne merkevarer som vi har sett før. Derfor er det utrolig viktig å skape en logo for din bedrift, og å bruke den! Post den på sosiale medier, bruk den på fakturaer og kvitteringer, konvolutter, all emballasje, og ikke minst nettsiden din.

Jeg utdanner meg til grafisk designer, og tilbyr logodesign til studentrabatter. Kontakt meg og fortell om din idè eller ønske, så utvikler vi noe sammen.

Glassnaustetlogo.png

 

Glassnaustet
 

www.glassnaustet.com

Til denne kunden har jeg bygget nettside og laget logo.

smiedal_beigebkgr-01.png

Smiedal

Kunden ønsket seg en logo som inneholdt relevante detaljer ut i fra deres konsept. Dermed ble det en logo med skog, fjell og islandshest. Jobbet tett med kunden slik at de fikk akkurat den logoen de ønsket.

Logo_kh.png
logo_mag.png
kenneth4_edited.jpg
kenneth_logo-03.png

Herocamper

Denne kunden ønsket seg en tilpasset logo bak på turvogna si.

dir_main.png

DIR

Dataforeningen ønsket seg ny hjemmeside og logo.

www.dataforeningen.org

nohrelogo.png
Logo_nohre_farge.png
mood_mainlogo-01.png