san3.jpg

Et konsept blir til

Siden ung alder har jeg jobbet kreativt med hendene, hatt stor skaperglede, og kastet meg på samtlige prosjekter innen det visuelle. Livet har hatt mye å by på både på godt og vondt. Noen ganger har det vært vanskelig å samle seg om et prosjekt av gangen - kreativiteten bobler over og det er så mye jeg gjerne skulle ha gjort. Andre ganger er det rett og slett bare for tungt. 

I snart voksen alder har jeg endelig lært å akseptere den jeg er, og har formet meg en vei. Nå vil jeg satse fullt og helt på å være meg! Og å jobbe med det jeg liker best.

Jeg har opparbeidet meg mange år med erfaring innen foto, både foran og bak kamera. Jeg har jobbet mye med mennesker, og innen salg og service. En periode forsørget jeg meg selv ved å selge egen kunst. Nå har jeg utdannet meg til grafisk designer, og kan flette det kreative inn i den digitale verden, som igjen er mer aktuelt i dag. Min erfaring innen foto har også kommet godt til nytte innfor feltet, da jeg kan tilby en "full pakke" av relevante tjenester. I tillegg kombinerer jeg det hele med å selge både egenprodusert og innkjøpt interiørartikler / kunst. Jeg ønsker å kunne fremme andre kreative sjeler, ved å selge deres håndlagde produkter her. Alt Svartfugl produserer er laget med hjertet, og vil ha sitt eget preg. Alle tjenester jeg leverer innen Design vil jeg være dedikert til med hele meg.